Slimmer Markeren

Onlangs kwam ik bij de Hema deze bookmarkers tegen. Ik besloot ze te kopen omdat ze mij erg handig leken voor tijdens het lezen, maar deze markers zijn uiteraard ook prima te gebruiken bij andere producten. Na ze nu een paar weken te hebben gebruikt ben ik nog steeds zeer enthousiast over de kleine maar zeer handige sticky papiertjes.

bookmarkers

De bookmarkers komen in 5 verschillende kleuren die genoeg van elkaar verschillen om verwarring te voorkomen. Op elke kleur staat een teken. De tekens zijn &, !, “, ? en @. Je kunt hieraan uiteraard je eigen invulling geven. Zo plak ik bij iets waar ik later meer informatie over wil opzoeken een oranje bookmarker met daarop het vraagteken. Eventueel schrijf ik er nog bij waar het precies om gaat of waar ik het zoeken moet. Interessante dingen markeer ik met een !-marker, een “-marker of een @-marker als ik het delen wil met mijn contacten. Een ander bijkomend voordeel is (in het geval van studenten) dat je niet eindigt met boeken vol met geel gemarkeerde paragrafen. Zeer handig, en niet duur!

2 reacties op “Slimmer Markeren”

  1. Ik heb vandaag iets soortgelijks gekocht bij de Action, 800 stuks voor €0.89! Handig voor het leerwerk op school

  2. Ik heb ze ook gekocht en ik gebruik ze om bepaalde passages in boeken te markeren. Mijn ervaring is wel dat ze erg slecht kleven zodat ze los komen en ik uiteindelijk de bewuste tekst niet kan terugvinden. Jammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*

*